Death's Door

9.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 20. (2 éve 9 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Death's Door egy izometrikus nézetből irányított akció-kalandjáték, aminek a legfontosabb elemei a barátságtalan világok felfedezése és az ellenséggel való küzdelem. A játék egyedi 3D-s grafikával rendelkezik, és egy kis, kétszemélyes stúdió, az Acid Nerve fejlesztette.

A játék története egy olyan világban játszódik, ahol a varjak jól szervezett közösségeket alkotnak, és az általuk végzett feladatok szerint csoportosulnak. A főszereplő feladata, hogy az Ajtón túli világban megtalálja a halottak lelkét. Bár monoton munkáról van szó, mégis nagyon élvezi, azonban a dolgok egyre csak bonyolódnak, amikor egy ismeretlen tolvaj ellopja az egyik lelket, és elfut vele az öreg, hatalomra éhes lényekkel teli földön.

A teljes játékmenet a harcra, a felfedezésre és a különböző fejtörők megoldására épül.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

9.5/10 - Az idei év egyik legszórakoztatóbb alkotása.
2021. november. 7.
A Death’s Door tehát egy nagyon szórakoztató, kihívásokkal teli, de könnyen kitanulható játék lett. Nagyon könnyen magába tud szippantani, mert a nehézséget fokozatosan és precízen adagolja, hogy a játékosokat ne tántorítsa el már rögtön az első félórában. Mindenképp ajánlom azoknak, akiknek bejött a Hades, még akkor is, ha a Death’s Door nem egy rougelike játék, de szerintem a Souls rajongók is élvezni fogják. Mert ahogy a Hades, úgy a Death’s Door is sokkal több a harcnál, és ami a leglényegesebb, hogy mindkettő alkotás nagyon-nagyon szórakoztató.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Death's Door
Teszt
2 éve 6 hónapja (2021. november 7.)

Death's Door

Manapság szinte megállás nélkül ömlik elénk a sok független játék, de sajnos sok közülük minőségileg még a középszerűség szintjét sem súrolja, nem hogy egy tény...

Újabb rakás kalandjáték kapott magyar feliratot
Hír
1 éve 9 hónapja (2022. július 23.)

Újabb rakás kalandjáték kapott magyar feliratot

Úgy néz ki, ez az év igencsak kedvez a kalandjátékoknak, és nem csak amiatt, mert viszonylag igényes játékok jelennek meg, de azért is, mert több hobbifordító i...