Claire de Lune

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 12. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Platformer, Puzzle, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Tactic Studios Inc.

Kiadó: Tactic Studios Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Claire de Lune egy történet-orientált puzzle-kalandjáték, amely egy megalapozott sci-fi univerzumban játszódik.

A lányával, Claire-rel menekülő csempészt, Johnt alakítod. Miután valami ismeretlen erő miatt egy idegen bolygóra zuhannak, Johnt elszakad Claire-től. Leleményességét, ügyességét és néhány hasznos technológiai eszközt kell felhasználnia, hogy megtalálja őt, megjavítsa az űrhajóját, és épségben elmeneküljön. Útja során egy különös, elhagyatott kutatóintézetbe botlik, és a baleset és Claire eltűnése körüli rejtély nyugtalanító fordulatot vesz.

Megbízható Nanofegyverét használva Johnnak és bájos mesterséges intelligenciájú társának, Arturónak egyedi megoldásokat kell találnia, hogy átkeljenek a bolygó alattomos felszínén és eligazodjanak az ott található rejtélyes kutatóintézetben. A Claire de Lune rejtvényfejtést, platformjátékot, lopakodós jeleneteket és belső-néztes harcot kínál, és mindezt egy magával ragadó, átfogó történettel kombinálja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.