The Uncertain: Light At The End

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. október 8. (3 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: New Game Order

Kiadó: New Game Order

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Uncertain sorozat második része, ami 4 évvel az első rész után érkezik.

A The Uncertain egy poszt-apokaliptikus környezetbe ültetett, epizodikus, történetorientált kalandjáték. Éld át a gondosan felépített helyszínek hangulatát, oldj meg változatos feladványokat, hozz sorsdöntő döntéseket, és beszélgess érdekes témákról, hogy leleplezd az igazságot.

A The Uncertain egy poszt-apokaliptikus környezetbe ültetett, történetorientált kalandjáték a New Game Order stúdiótól. Az emberiség eltűnt a Föld színéről, helyüket pedig a robotok vették át. A játékosnak vele kell kiderítenie az emberiség eltűnésének okát: vajon egy elszabadult MI állhat a dolgok mögött, vagy valami teljesen más?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.