Brütal Legend

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. október 13. (14 éve 7 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Stratégia, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Brütal Legend egy akció-kalandjáték, amely az akciót nyílt világgal és némi stratégiai megoldásokkal ötvözi. A valahol a Gyűrűk Ura és a Spinal Tap között elhelyezkedő univerzumban játszódó játék tele van coverbandákkal, az emberiség leigázására törekvő démonokkal, na és persze egy rahedlire való heavy metal dallammal. A főszereplővel, Eddie Riggszel – akit Jack Black szinkronizált –, egy olyan vad utazásban vehetsz részt, amelyet nem hagyhatnak ki sem játékosok, sem pedig metálosok.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.