Bright Lights of Svetlov

5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 10. (9 hónapja 2 hete)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az 1980-as évek elejétől a végéig Kramatorszk városában történt rádiaktív mérgezés alapján készült séta-és lakótelep szimulátor.
A valójában megtörtént, szörnyű esetről itt lehet olvasni többek között.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

5/10 - Lakótelepi (nemannyira) víg napjaink
2023. augusztus. 10.
A Bright Lights of Svetlovra sajnos nem lehet azt mondani, hogy ha már csúnya, legalább finom, azonban a jó másfél órás játékidejével, a remélhetőleg konzolon is 4 eurós árával a története és a hangulata miatt talán ajánlható mindazoknak, akik erős idegekkel rendelkeznek ahhoz, hogy elviseljék a bénaságait meg az igénytelen megoldásait. Mondjuk a pontozásával gondban leszek egy Gollum után. Lehet tippelgetni, hogy milyen számot láttok mindjárt.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Bright Lights of Svetlov – Lakótelepi (nemannyira) víg napjaink
Teszt
9 hónapja 2 hete (2023. augusztus 10.)

Bright Lights of Svetlov – Lakótelepi (nemannyira) víg napjaink

Mióta a kecske, fű meg a kőszimulátor tizenéve divatossá tette az olyan játékötleteket, amik elé alapvetően normális gamer magától azért nem nagyon ülne le, hog...