Bound

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. augusztus 16. (7 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Virtuális valóság

Leírás:

A Bound első ránézésre egy különleges látványvilágú Journey-típusú játék, de annál mégis jóval több. A játékban egy terhes asszony visszaemlékezéseit élhetjük át a gyermekkoráról, miközben egy varázslatos, de nagyon barátságtalan kitalált világba áthelyezve élhetjük át a múlt ködébe vesző megpróbáltatásait.

Ennek fejében irányíthatjuk a képzeletbeli Királyság Hercegnőjét is (aki, amúgy balerina, elvégre ez a két dolog szeretne lenni egy kislány), akinek mindenféle veszélyekben teli tájat bejárva kell megmentenie a világát az azt elpusztítani akaró gonosz szörnyetegtől.

A program egyszerre egy normál platformjáték, egy flow élményt nyújtó utazás és egy átvitt értelmű metaforikus jelzésrendszer, ami miatt az Among the Sleep mellé is helyezhető.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 76

9/10 - Audiovizuális meditációs élmény
2017. november. 30.
A Bound egy audiovizuális meditációs élmény, amihez fogható kevés létezik a mai, profitorientált piacon. Rövidsége és könnyedsége ellenére egy felejthetetlen kalandot nyújt azok számára, akik nem idegenkednek a stílustól.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Bound
Teszt
6 éve 5 hónapja (2017. november 29.)

Bound

A Santa Monica stúdió gondozásában megjelent Journey által nyújtott életérzést már több alkotás is megpróbálta leutánozni, vagy akár felülmúlni, de talán egyikn...