Billy Masters Was Right

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. július 16. (4 éve 14 órája)

Műfaj: Thriller, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Senki sem hisz Billy Mastersnek. Azzal vádolják, hogy drogozik a suliban, ő maga pedig súlyos bűncselekményekkel vádolja tanárát. A szüleinek már elegük van a viselkedéséből, ezért szobafogságra ítélik, amíg bocsánatot nem kér a tanárától. Mindeközben Billy úgy gondolja, hogy egy alattomos pszichopata settenkedik a szomszédjainál, és mindent megtesz, hogy meggyőzze a világot, hogy Billy Mastersnek mégiscsak igaza van.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Billy Masters Was Right - magyarítás

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Három kalandjáték magyarítása is elkészült a héten: Outer Wilds, Deliver Us The Moon, Billy Masters Was Right
Hír
3 éve 2 hete (2021. június 28.)

Három kalandjáték magyarítása is elkészült a héten: Outer Wilds, Deliver Us The Moon, Billy Masters Was Right

Lesz mit játszani ebben a dögmelegben.

Postmodern Adventures interview (English)
Interjú
2 éve 2 hete (2022. június 30.)

Postmodern Adventures interview (English)

After I finished Nightmare Frames, I had some questions about the game, and who better to answer them than the game's developer, José María Meléndez, a.k.a Post...

Postmodern Adventures interjú (magyar nyelvű)
Interjú
2 éve 2 hete (2022. július 2.)

Postmodern Adventures interjú (magyar nyelvű)

Miután befejeztem a Nightmare Framest, felmerült bennem néhány kérdés a játékkal kapcsolatban, és ki más tudna jobban válaszolni rájuk, mint a játék fejlesztője...