Urban Witch Story

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. szeptember 25. (3 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Krimi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Los Angeles megyei kerület esküdtszéke felmentett négy rendőrt, akiket azzal vádoltak, hogy visszaéltek hatalmukkal a színesbőrű polgárral, Rodney Kinggel szemben. Ennek hatására emberek ezrei vonulnak az utcára tiltakozni, példátlan zavargásokat és káoszt okozva.

Ma éjjel, a zavargások és lángoló épületek közepette John Barker és Al Jackson rendőrök egy hívásra reagálnak a South Central kerületben. Kiderül többek között, hogy egy régi barátjuk gyermekei eltűntek. Az egyetlen nyom, amivel rendelkeznek, egy veszélyes bűnöző, aki miatt az összes prostituált csak félve mer az utcára merészkedni. A két kollégának az idővel vívott harcon kívül erőszakos utcai bandákkal, saját kollégáikkal, és még a természetfelettivel is szembe kell nézniük.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Postmodern Adventures interview (English)
Interjú
1 éve 11 hónapja (2022. június 30.)

Postmodern Adventures interview (English)

After I finished Nightmare Frames, I had some questions about the game, and who better to answer them than the game's developer, José María Meléndez, a.k.a Post...

Postmodern Adventures interjú (magyar nyelvű)
Interjú
1 éve 11 hónapja (2022. július 2.)

Postmodern Adventures interjú (magyar nyelvű)

Miután befejeztem a Nightmare Framest, felmerült bennem néhány kérdés a játékkal kapcsolatban, és ki más tudna jobban válaszolni rájuk, mint a játék fejlesztője...