Arkham Horror: Mother's Embrace

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 23. (3 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Miután egy arkhami kastélyban holtan találnak egy csillagász professzort, a játékosnak 12 főszereplő közül egyet kiválasztva kell megoldania a gyilkosságot. Mindegyik szereplő egy ismert karakter az Arkham univerzumból, akiknek mindegyike egyedi képességgel rendelkezik. Ezek a képességek majd nem csak a nyomozás során jönnek jól, de a körökre osztott harcok során is, amiknek köszönhetően elmenekülhetnek a lovecrafti szörnyűségek elől.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Arkham Horror: Mother's Embrace – a társasjátékra épülő narratív kalandjáték
Hír
3 éve 7 hónapja (2020. október 23.)

Arkham Horror: Mother's Embrace – a társasjátékra épülő narratív kalandjáték

Folytatódik a rejtélyekkel teli kalandjáték fejlesztése.