Folytatódik a rejtélyekkel teli kalandjáték fejlesztése.

A valódi Lovecraft horror rajongóknak gondolom nem nagyon kell bemutatni a Mansions of Madness társasjátékot, amely Arkham félelmetes világában játszódik.

Néhány éve már tudni lehet, hogy egy teljes-értékű – PC-re és konzolokra megjelenő – kalandjáték van készülőben, amely a társasjátékot veszi alapul, és amiben virtuális mókaként borzonghatjuk végig a történetet. Azonban 2019-ben becsődölt a fejlesztésért felelős Luckyhummer kanadai stúdió, és úgy tűnt, hogy ezzel búcsút is inthetünk a Madness játéknak. De végül mégiscsak sikerült valahogy életben tartani a projektet, amit ezúttal az Asmodee Digital fejlesztő- és kiadóvállalat vállalt magára.

Arkham Horror kalandjáték

Miután egy arkhami kastélyban holtan találnak egy csillagász professzort, a játékosnak 12 főszereplő közül egyet kiválasztva kell megoldania a gyilkosságot. Mindegyik szereplő egy ismert karakter az Arkham univerzumból, akiknek mindegyike egyedi képességgel rendelkezik. Ezek a képességek majd nem csak a nyomozás során jönnek jól, de a körökre osztott harcok során is, amiknek köszönhetően elmenekülhetnek a lovecrafti szörnyűségek elől.

A játék valamikor 2021-ben érkezik PS4, Xbox One és Switch konzolokra, valamint PC-re.