A Bavarian Tale: Totgeschwiegen

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. február 2. (1 éve 4 hónapja)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az A Bavarian Tale: Totgeschwiegen című játékban a játékosok Valentin Schmidt diák szerepében visszarepülnek a történelmi Bajorországba, 1866-ba, egy Wolpertshofen nevű faluba. A település először békés, vidéki helyszínnek tűnik, de hamarosan kiderül, hogy a látszat igencsak csal. Az idilli falu kész rejtéllyé alakul, amely mögött sötét titkokkal és megmagyarázhatatlan eseményekkel teli világ rejtőzik. A lakosok feszültek, és egy sötét titok lebeg a közösség felett. Valentinnak rá kell jönnie, kiben bízhat, ki próbálja meg átverni, és képesnek kell lennie megvédeni magát azoktól, akik erőszakkal akarják megakadályozni, hogy elvégezze a feladatát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Februári kalandjáték megjelenések
Hír
1 éve 4 hónapja (2023. február 2.)

Februári kalandjáték megjelenések

Régen történt ilyesmi, hogy ilyen rövid időn belül ennyi jónak ígérkező kalandjáték jelenjen meg.