Arazok's Tomb

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1987. március 17. (37 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Szöveges

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Leírás:

Az Arazok's Tomb egy hagyományos szöveges kalandjáték, illusztratív grafikával és alkalmi animációkkal. A szövegelemző kevesebb parancsot fogad el, mint a kortárs Infocom szöveges kalandjátékok, és a szókincse is kisebb.

Mark Trade az L.A. International Inquirer oknyomozó riportere táviratot kap Daphney-tól, régész barátjától, aki nagybátyjával, Jasonnel együtt ásatásokat végez a Caer Arazok nevű sírnál Skóciában. A távirat szerint Jason bácsi eltűnt. Mire Mark a helyszínre érkezik, már Daphney-nek is nyoma veszik. A játékos feladata, hogy kiderítse, mi történt velük.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.