ANNO: Mutationem

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. március 17. (2 éve 3 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Hibrid - RPG-kaland, Platformer

Grafikai stílus: 3D, PixelArt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Egy kínai kis indie csapat első játéka, ami olyan ígéretesnek tűnik, hogy a fejlesztését egy ideig a Sony is támogatta. A cyberpunk stílusú akció/kaland keverékben a távoli (?) jövőben járunk egy fiatal lányt, Ann-t irányítva, aki zsoldosként dolgozott, míg meg nem támadta egy rejtélyes betegség, ami az SCP Alapítványhoz köthető (az ihlette amúgy a Controlban lévő szervezetet is). Ann dolga kesz gyógyírt találni a fura vírusra, amiben segítségére lesz egy hekker barátja, Ayane és egy őrült tudós is.

A játék különlegessége leginkább a grafikája: a 3D-ben ábrázolt, de oldalról mutatott helyszíneken a lány 2D-s spite alapú figuráját irányíthatjuk meg, miközben gyönyörködünk a zegyszerre retró és egyszerre futurisztikus látványvilágban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Demót kapott a hangulatos cyberpunk akció-kaland
Hír
3 éve 6 hónapja (2020. december 12.)

Demót kapott a hangulatos cyberpunk akció-kaland

A Cyberpunk 2077 farvizén nem meglepő módon rengeteg kis indie csapat próbál a középpontba kerülni, minek köszönhetően az elmúlt időben nehéz úgy körbenézni a S...

Ránéztünk a Steam Next Festre
Érdekesség
2 éve 8 hónapja (2021. október 3.)

Ránéztünk a Steam Next Festre

Itt van a Steam feszt itt van újra, mondhatnánk könnyű szívvel, ugyanis lassan megszokottá válik, hogy minden ősszel óriási demó dömpinggel jelentkezik a világ...