Full Void

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. július 18. (10 hónapja 1 napja)

Műfaj: Disztópikus, Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Platformer

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: OutoftheBit Ltd

Kiadó: OutoftheBit Ltd

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Full Void egy 2D-s Cinematic Puzzle Platformer, amely egy disztópikus jövőben játszódik. Egy fiatal tinédzsernek minden képességét be kell vetnie, hogy legyőzze az emberiséget elnyomó AI-t.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elődök nyomában - Full Void próbakör
Érdekesség
1 éve 3 hónapja (2023. február 3.)

Elődök nyomában - Full Void próbakör

Egy évtizedekre visszanyúló játékstílus kevés képviselői közé áll be a Full Void. A demo verzió kipróbálása után pedig van ok a bizadalomra.