Amphora

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. november 12. (9 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Moondrop

Kiadó: Moondrop

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Oldalnézetes sziluett kalandjáték igényesen kidolgozott képi világgal, ami az árnyjáték tradíciókat idézi meseszerű tálalásban. A játék fizika alapú puzzle és teljesen nonverbális azaz bárki számára érthető az egyébként jól felépített történet is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.