Amazon: Guardians of Eden

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1992. január 1. (32 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Access Soft.

Kiadó: Access Soft.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Filmszerű point and click kaland Indiana Jones szerű történettel. Ez volt az első játék ami svga grafikával, felvett hangalámondással és játékon belüli súgóval rendelkezett. MS-DOS rendszerre készült, ma már játszható a ScummVM-mel is.

1957 ben játszodik a történet a hideghúború idején az Amazonas medencében. Egy amerikai kutatóállomáson dolgozó testvérpár egyik tagja eltűnik a dzsungelben miután megtámadják az expedícióját. Zavaros leveleket hagyott hátra amiben testvére segítségét kéri mert úgy érzi paranormális tevékenységgel van dolga.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.