Alone in the Park

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. június 15. (11 éve 3 napja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Cheap Drunk Games

Kiadó: Cheap Drunk Games

Platform: iOS, Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Egy meglehetősen mizantróp játékos bőrébe kell bújnunk ebben a főleg szövegre építő kalandjátékban, akit a szabadba csábítanak a számítógépétől, hogy egy igazi keresős kalandba kezdjen: egy rejtett kincset kell megtalálnia a helyi nemzeti parkban. Az ügyét nehezéti, hogy előbb a kincshez vezető térkép darabkáit kell megtalálnia. És ahelyett, hogy vámpírok, gólemek és elfek kerülnének az útjába, valódi, hús-vér emberekkel kell beszélgetnie.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.