Ahnayro: The Dream World

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. június 10. (8 éve 4 napja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Alice & Smith

Kiadó: Alice & Smith

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Ebben a narratív történetmesélésen alapuló puzzle játékban a játékosnak megadatott egy olyan képesség, melynek segítségével átléphet a valóság fátylán és megvizsgálhatja azokat az álmokat, amelyek minden este kísértik őt. A játék során egy sor kihívást jelentő, kutatási alapú rejtvényt kell megoldania, hogy titokzatos figurákat idézzen meg a viktoriánus korszakból, és feltárja a különös álmai mögött lévő titkokat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.