3 Skulls of the Toltecs

6.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. szeptember 3. (27 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A kissé szerencsétlenke Fenimore Fillmore első kalandját tisztelhetjük ebben a produktumban. A történet 1866-ban indul, amikor főhősük szert tesz egy aranykoponyára, amit egy haldokló öregtől vesz el. Az öreg fickó a halála előtt még elárulja Fillmore-nak, hogy ha megszerzi a hiányzó két koponyát, akkor megleli az utat a világ egyik leghatalmasabb kincséhez.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Linkek

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 78

6.5/10 - Visszatér a gyermekkorunk egyik klasszikusa. Na, de jó ez nekünk?
2019. március. 31.
A Fenimore Fillmore: 3 Skulls of the Toltecs egy majdnem jó játék, aminek a pontos megítélése tuti mindenkinél attól függ, hogy mennyire szerette az eredetit 1996 őszén, és hogy zavarja-e a régebbi bugokhoz hozzáövő újabbak és a minimálisan kicsinosított grafika.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

3 Skulls of the Toltecs
Végigjátszás
9 éve 2 hónapja (2015. április 9.)

3 Skulls of the Toltecs

Gyerekkorunk egyik legviccesebb élményét nyújtotta a 3 Koponya. Ha valaki nem ismerné ezt a klasszikust, akkor most végignézheti Psychoka végigjátszásában.

Fenimore Fillmore: 3 Skulls of the Toltecs
Teszt
5 éve 2 hónapja (2019. március 31.)

Fenimore Fillmore: 3 Skulls of the Toltecs

A mifelénk csak 3 Koponyaként a köztudatba berögzült kalandot ezen sorokat olvasók valószínűleg nagyon kedvelték gyermekkorukban (különben nem lennének itt), íg...