A Nintendo Switchre még augusztusban megjelent játék október közepén PC-re és konzolokra is megérkezik.

Egészen pontosan október 15-én merülhetünk majd el az ókori Indiát övező legendákban. A történet szerint az emberek és a démonok között háború dúl, ami a két testvérpárt – Rajit és kisöccsét Golut – sem kerüli el. A harcok elszakították őket egymástól és a nővérre hárul a feladat, hogy felkutassa és megmentse elveszett testvérét. Raji sorsát azonban nem a véletlen formálta, hanem maguk az istenek akarták és választották ki őt erre a feladatra, hogy az útja során ne csak a fivérét mentse meg, de a teljes emberiséget is, méghozzá azzal, hogy legyőzi a démonok fővezérét Mahabalasurát.

A játékot az indiai Nodding Heads Games fejleszti, ami jó jel abból a szempontból, hogy a lehető leghitelesebb képet kapjunk az ókori Indiáról. A játék kézzel-rajzolt textúrákat (is) használ, amik mindegyike a pahari stílust alkalmazza. Ennek köszönhetően a játék egész kellemesen néz ki, nem beszélve a dinamikus harcok során keletkező effektekről.

A játék során rengeteg, különböző harci stílussal rendelkező démonnal kell majd megküzdenünk, ami miatt a játékosnak fokozatosan kell majd kitapasztalnia, hogy melyik ellenfél ellen milyen taktikát használjon. A harc mellett rengeteg logikai fejtörő is vár majd ránk, valamint érdemes lesz minden helyszínt alaposan átvizsgálni, mert különböző érdekes információt és érdekességet tudhatunk meg a legendákról és az ókori Indiáról.

Aki szeretné kipróbálni a játékot, az most a Steamen letöltheti a játék prológusát.