Raji: An Ancient Epic

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. október 15. (3 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A történet szerint az emberek és a démonok között háború dúl, ami a két testvérpárt – Rajit és kisöccsét Golut – sem kerüli el. A harcok elszakították őket egymástól és a nővérre hárul a feladat, hogy felkutassa és megmentse elveszett testvérét. Raji sorsát azonban nem a véletlen formálta, hanem maguk az istenek akarták és választották ki őt erre a feladatra, hogy az útja során ne csak a fivérét mentse meg, de a teljes emberiséget is, méghozzá azzal, hogy legyőzi a démonok fővezérét Mahabalasurát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sztori trailert és demót kapott a Raji
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 7.)

Sztori trailert és demót kapott a Raji

A Nintendo Switchre még augusztusban megjelent játék október közepén PC-re és konzolokra is megérkezik.

Többek között a Marsra, Indiába és a tenger fenekére is ellátogathatunk az e havi Ps Plusban
Hír
1 hónapja 4 hete (2024. április 16.)

Többek között a Marsra, Indiába és a tenger fenekére is ellátogathatunk az e havi Ps Plusban

A mai napon frissül a PS Plus közepes és legnagyobb csomagjának a felhozatala egy jó adag kiváló indie cuccal, amik közül kiválogattuk nektek a sztoriban erőseb...