A teljes játék pedig már szeptemberben a digitális polcokon lesz.

Eltelt már egy-két év azóta, hogy először hallottunk erről a magyar fejlesztésű, antropomorf állatokkal teli kalandjátékról. Aztán az AG is szünetelt egy ideig, de nem úgy a The Wild Gentlemen csapat, akik gőzerővel folytatták a játék fejlesztését. Ennek a munkának a gyümölcse érik be lassan, mert mától demó formájában Ti is kipróbálhatjátok milyen érzés egy kakas rendőr bőrébe kerülni.

A játékról: A Chicken Police egy "buddycop noir" stílusú, magyar fejlesztésű kalandjáték, ami a point-and-click kalandjátékok és a történet központú visual novel-ek elemeit vegyíti. A történet egy a visszavonulása előtt álló öreg rendőr kakasról (Santino "Sonny" Featherland), és forrófejű társáról szól, akik természetesen egy komoly és véres összeesküvésbe keverednek.

Varga Bálint Bánk (a játék agytrösztje) elmondása szerint a játék nem rég 100%-os angol szinkront kapott, de e mellett a magyar felirat is jelen lesz a játékban.

A demót erről a Steam oldalról tudjátok letölteni.

(Trish megjegyzése: a játékot volt már szerencsém látni tavaly ősszel egy játékos rendezvényen és már akkor kifejezetten szórakoztatónak bizonyult - plusz poén volt, hogy a logójával ellátott pólójú srácoknál lehetett csirkeburgert venni :). Azóta meg csak tuti sokat fejlődött, így mindenkinek érdemes lehet kipróbálnia a demót, aki szereti a stílust.)