Zorro The Chronicles

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. június 16. (1 éve 11 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Zorro: The Chronicles egy izgalmas és humoros akció-kalandjáték, amely a harc mellett valódi felfedező játékmenetet is kínál. A játékban Zorrót, és húgát, Ineszt irányítjuk, akikkel a gyengéket és az ártatlanokat védelmezzük a gonosz tábornoktól és seregétől a XIX. századi spanyol Kaliforniában.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hosszú idő után, végre újra Zorro bőrébe bújhatunk
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. március 21.)

Hosszú idő után, végre újra Zorro bőrébe bújhatunk

A rajzfilmszerű, és leginkább a 7-12 éves korosztálynak szánt alkotás lehet, hogy a felnőttek számára is kikapcsolódást nyújt majd.