Yürei Station (Ghost Station)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. május 4. (7 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Ghost Station egy egyszerű, ingyenes és rövid kalandjáték, amely a japán szellemhistóriákból merít ötleteket. Röviden és spoiler mentesen: egy fiatal japán lányt irányítunk, aki miután eltűnt a barátja, rejtélyes üzeneteket kap a mobiljára. Egyik éjjel egy különös, névnélküli faluba irányítja őt az üzenet...

A játék háttereit és a karaktereket teljesen kézzel-festett vízfestékes technikával készítették el gimnazista diákok. A teljes játék két nap alatt készült el.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap esti mókázások #3
Hír
6 éve 6 hónapja (2017. december 3.)

Vasárnap esti mókázások #3

A legújabb ingyen játék rovatunkban ezúttal egyenesen Japánba repítünk titeket.