Void & Meddler

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. október 28. (8 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Noir

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: NO cvt

Kiadó: NO cvt

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Egy non-lineáris, 6 felvonásos és 3 epizódból álló kalandjáték, melyben a noir, sci-fi és a cyberpunk stílusok keverednek és végül állnak össze egy szürreális, Philip.K.Dick, William Gibson, David Cronenberg, Shinya Tsukamoto és Gregg Araki személyek és életműveik által inspirált világgá. Az első epizód 2015-ben, a második 2016-ban és a harmadik 2017-ben jelent meg.
 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.