Twinsen's Little Big Adventure Remastered 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 15. (4 hónap 2 hét múlva)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: 2point21

Kiadó: 2point21

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az 1990-es évek akció-kaland mániájának köszönhetjük a stílus egyik legjobbjait, a Little Big Adventure két részét. A megjelenésekor 600 ezer példányban elkelt második részben a képzeletbeli Twinsun bolygóra látogathattunk el, ahol, ha nem is békésen, de többféle humanoidok is élnek egymás mellett immáron megszabadulva Dr. FunFrock szörnyű diktatúrájától.
Az első rész után eltelt idő során Twinsen és Zoe összeházasodtak és nagyban várják a "trónörökös" érkezését .A boldogságukat csupán egy szörnyű vihar fellegei árnyékolják be, ugyanis a zimankóban megsérült a kedvenc sárkánybarátjuk, Dino-Fly és minél gyorsabban gyógyírt kell találniuk a bajára. Ha mindez nem lenne elég, a zápor eláltával békésnek tűnő, de valójában a planéta elfoglalására vágyó idegen is érkeznek. Twinsen most se fog unatkozni, az tuti!
Az új rész az elsőtől eltérően nagyrészt 3D-s, poligonos környezetből álló grafikából áll, a felülnézetes, renderelt helyszínek leredukálódtak az épületek belső tereire és egyes labirintusokra. Az eredetileg 1997-es játék 2015-ben érkezett meg Steamre, a remasternek nevezett remake pedig 2024-re esedékes az elsőrész felújításával együtt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.