The Tartarus Key

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 22. (6 hónap 2 hét múlva)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Vertical Reach

Kiadó: Armor Games Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Merülj el egy titokzatos kastély sötétjében, és találd ki, hogyan menekülhetsz el onnan és élheted túl a benne rejlő borzalmat. Alex Young szerepében arra ébredsz, hogy egy sötét szobában ragadtál, és hogy az egyetlen kapcsolatod/vezetőd nem más, mint egy cinikus hang egy hordozható rádió másik végén. Miközben szobáról szobára jársz, rejtvényeket oldasz meg, rájössz, hogy nem vagy egyedül ezen az isten háta mögötti helyen. Hozzád hasonlóan mások is a kastélyban ragadtak, illetve tértek magukhoz, és miközben megpróbálod megmenteni őket, kapcsolatokat próbálsz meg kialakítani velük, mert lehet, hogy csak közös erővel lesztek képesek szabadulni. Összeállhatsz mindenkivel, az önelégült összeesküvés-elméletekről hablatyoló alaktól kezdve a saját titkaival küszködő nyomozóig. Hamar kiderül azonban, hogy valami igazán romlott dolog lapul ennek a helynek a szívében. De ki, vagy mi leselkedik a kastély árnyékában, és figyeli minden lépésedet? 

A klasszikus horrorjátékok megjelenése és hangulata által inspirált The Tartarus Key egy fordulatokkal és nem kevés halálos meglepetéssel teli rejtélyt kínál. Az erő helyett az észre kell hagyatkoznod, hogy segíts Alexnek túlélni, de vigyázz - nem biztos, hogy mindenki élve megússza.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Jövőre érkezik a PS1-es időket idéző The Tartarus Key
Hír
1 éve 6 hónapja (2021. július 17.)

Jövőre érkezik a PS1-es időket idéző The Tartarus Key

Erős és nyomasztó hangulatú horror kaland, rengeteg fejtörővel, de zéró ijesztgetéssel.