The Mystery Of Oak Island

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. szeptember 11. (5 éve 8 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Ebben a Kickstarter segítségével létrejött point-and-click kalandjátékban a legendás Oak-szigetének rejtélye körül folyik a nyomozás.

James Watson épp útban van egy halifaxi sajtótájékoztatóra, amikor a navigációs rendszer megadja magát. Ennek köszönhetően nem messze az Oak-szigettől letér az útról és balesetet szenved. A helyiektől megtudja, hogy az Oak-sziget egy hatalmas kincs mítoszát rejti magában, és hogy a közelmúltban furcsa remegések sorozata rázta meg a szigetet. A remegéseken kívül más problémák is adódtak a helyiek számára. Visszatért ugyanis a hírhedt Truro cég, hogy ismét ásatásokat végezzen a szigeten. James az Oxfordi Egyetemen tanuló barátnőjét hívja segítségül, hogy legyen társa az Oak-sziget rejtélyének megoldásában.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.