Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 27. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Az Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases az eddigi kalandoktól eltérően, amiben a bajszos detektív szerepelt, nem az írónő által írt valamelyik regény az alapja, hanem kivételesen egy teljesen új történetet ismerhetünk meg. Méghozzá, ahogy a címből sejthető, Monsieur Poirot legelső néhány ügyével a középpontban. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Poirot szeptemberben visszatér
Hír
2 éve 9 hónapja (2021. július 22.)

Poirot szeptemberben visszatér

Úgy látszik, mostanában nagyon divatos a különféle nevezetes nyomozók eredettörténetét/korai éveit feldolgozni, mert hamarosan nem csak a fiatal Sherlock Holmes...

Tovább folytatódnak Hercule Poirot kalandjai
Hír
2 éve 3 hónapja (2022. január 30.)

Tovább folytatódnak Hercule Poirot kalandjai

A krimi királynőjének legendás belga főhőse még biztosan marad a képernyőnkön egy-két epizódig.