The Last Door - Collector's Edition

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. május 20. (10 éve 17 órája)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A The Last Door egy egyedi point-and-click kalandjáték stílusos pixel-art grafikával és hátborzongató horrorisztikus történettel.
A történet a 19. század végén játszódik Dél-Angliában. A főszereplő levelet kap régi barátjától, Anthonytól, aki a segítségét kéri. A főszereplőnk furcsálja a levelet, hiszen már régen nem voltak kollégák az egyetemen. Ám amikor megérkezik a Sussex megyei házába, rájön, hogy valami szörnyűség történhetett vele.

A gyűjtői változat nem csak szebb grafikát, de további új epizódokkal is bővíti az első évadot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.