The Council

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. március 29. (3 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Big Bad Wolf

Kiadó: Focus Home Interactive

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

Epizodikus formában megjelenő narratív thriller, melynek cselekménye 1793-ban játszódik Franciaországban. Főszereplőnk Louis de Richet, aki egy titkos társaság tagja. Egy nap meghívást kap Lord Mortimertől, hogy utazzon el hozzá a magán szigetére. Amikor Richet a szigetre érkezik, látja, hogy rajta kívül sok más, hozzá hasonlóan magas rangú vendég is meghívót kapott. Köztük van Bonaparte Napóleon és az újonnan alakult Amerikai Egyesült Államok elnöke, George Washington is. Richetnek megvan a saját kis történelme a szigettel kapcsolatban, ugyanis nem régiben pont itt veszett nyoma az édesanyjának. Úgy tűnik azonban, hogy a többi vendégnek is megvannak a szigethez kapcsolódó, rejtélyes titkaik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Council - a 18. századi összeesküvés
Hír
3 éve 10 hónapja (2017. december 20.)

The Council - a 18. századi összeesküvés

Vajon mit keres egy magánszigeten Bonaparte Napoleon, George Washington, meg még néhány rejtélyes figura? A Big Bad Wolf történelmi fikciója szerint összesküdne...