The Bookwalker

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. június 22. (11 hónapja 4 hete)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Egy Bookwalker vagy. Egy tolvaj, aki képes a könyvekbe merülni. Arra kényszerülsz, hogy a képességeidet arra használd, hogy az ügyfeleid számára felkutass és ellopj olyan híres tárgyakat, mint Thor kalapácsa és az Excalibur, mert csak így tudod újra visszanyerni az írás képességét.

A játék 3D-s, belső-nézetes és izometrikus nézet között váltogat aszerint, hogy épp a könyvek világában, vagy a “valós” világban játszunk. A The Bookwalker körökre osztott harcrendszert is tartalmaz, de ez a része a játéknak teljesen átugorható.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 78

8.5/10 - Nagyszerű történet és erős atmoszféra
2023. június. 27.
A Bookwalker egy kissé régimódi kaland-lájtosRPG keverék, ami igazán lebilincselő történettel rendelkezik (de tényleg; régen kaptam magam azon egy játéknál, hogy alig várjam, hogy leülhessek elé, és megtudjam, mi fog történni - olyan, mint egy jó könyv, ami ironikus, ha figyelembe vesszük a témáját). Mindenkinek csak ajánlani tudom, akiknek nem az agyfacsaró fejtörők a gyengéik (mondjuk, azért néha elég sok mindent fejben kell tartani amiatt, hogy melyik szereplő mit szeretne tőlünk; egy tennivalólistát el tudtam volna viselni), hanem a csavaros történetmesélés, amihez kellemes muzsikák, szép látvány és sajátos, erős atmoszféra dukál.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ránéztünk a Steam Next Festre
Érdekesség
2 éve 8 hónapja (2021. október 3.)

Ránéztünk a Steam Next Festre

Itt van a Steam feszt itt van újra, mondhatnánk könnyű szívvel, ugyanis lassan megszokottá válik, hogy minden ősszel óriási demó dömpinggel jelentkezik a világ...

Ugorj fejest a könyvekbe a The Bookwalkerrel
Hír
1 éve 1 hete (2023. június 12.)

Ugorj fejest a könyvekbe a The Bookwalkerrel

Lépj be az irodalom világába és merülj el a szöveg birodalmába, hogy olyan legendás ereklyék nyomába eredj, mint a halhatatlanság bájitala, az Excalibur és Thor...

The Bookwalker – avagy egy könyvtolvaj nem mindennapi kalandjai
Teszt
11 hónapja 3 hete (2023. június 27.)

The Bookwalker – avagy egy könyvtolvaj nem mindennapi kalandjai

Meg kell vallanom, hogy totálisan sztorifüggő vagyok. Néhány éve kaptam azon magam, hogy a frissen megjelent játékoknál nem az érdekel már a legjobban, hogy mil...