The Bad Kids

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. január 18. (1 éve 4 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Aluba Studio

Kiadó: LightOn Game

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A népszerű TV-sorozat, a Cat's Cradle adaptációjaként ez a játék a nyomozást, a rejtvények megoldását és az érvelési mechanikákat ötvözi. A játékban a jeleneteket 3D technológiával építik fel, amely a színek, a fény és az árnyék egyedi tervezésével horrorisztikus környezetet teremt.

A The Bad Kidsben Zhu Chaoyang szerepét töltjük be, akivel átélhetjük a hétköznapi középiskolások számára elképzelhetetlen rémálmot, és szembenézhetünk a szívünk mélyén lakozó félelemmel. Romlott család, hamis barátság, kapzsi és önző emberi természet, a játék a felnőttek világának ridegségét és kegyetlenségét mutatja be élesen és szemléletesen egy gyermek szemszögéből. Vajon Zhu Chaoyang ártatlan és kedves maradhat-e, miután átitatta a sötétség?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.