Tamarindos Freaking Dinner

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. június 3. (2 hete 5 napja)

Műfaj: Horror, Fantasy, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Celery Emblem

Kiadó: Neon Doctrine

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Tamarindos Freaking Dinner egy teljesen elvont agymenés, amely akár egy 90-es évekbeli horror sitcom is lehetne, de mégsem az. Vagy pizzafutár szimulátor is lehetne, de mégsem az, mert a megrendelő ebben a játékban inkább téged enne meg, mint a kért pizzát.

Macario Macabrót a pizzafutárt alakítod, akinek le kell szállítania egy megrendelést a csillagrendszerünk másik végében lévő Tagomago kúriába. De vigyázz, mert a vacsora végül nem a pizza lesz, hanem te magad! A feladatod az lesz, hogy megpróbálj elmenekülni a kísértet járta házból és annak kannibál lakói elől, mégpedig egy időhurok segítségével. A játékban több mint 25 végkifejlet vár rád.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.