Forest Grove

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 24. (1 éve 7 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Miga Games

Kiadó: Miga Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Zooey Kunstmatigaard, egy milliárd dolláros technológiai vagyon tinédzser örökösnője eltűnt. A szülei elhunytak, és a hatalmas vagyont most Zooey mostohaanyja, Mary kezeli. A hatóságok bűncselekményre gyanakodnak. Zooey eltűnését egyébként éppen ő jelentette be. A lányt utoljára a hálószobájában látták a Forest Grove-i otthonában. A Távoli Törvényszéki Iroda ezt kihasználva beveti legújabb technológiáját, a Nanodecket, hogy megvizsgálja a helyszínt, bizonyítékokat gyűjtsön, és leleplezze az eltűnése mögötti igazságot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.