Tales From Windy Meadow

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. december 20. (5 éve 5 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Moral Anxiety Studio

Kiadó: Moral Anxiety Studio

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A kis Windy Meadow nem egy gazdag vagy híres falu, de valami sokkal értékesebbet kínál ezeknél: harmóniát. Pompás kilátás, az erdő nyugalma, szelíd folyók és termékeny földek jellemzik... Úgy tűnik, még a vadállatok és a sárkányok is távol tartják magukat tőle. Ennek ellenére nem mindenki talál itt békét. Három fiatal számára eljött az idő, hogy eldöntsék, mit kezdenek a jövőjükkel. És ez sokkal hamarabb megtörténik, mint ahogyan szeretnék. Vajon Vena, a falu legjobb vadásznője a családjával marad, vagy inkább elfogadja a távoli kereskedőcéh által kínált jövedelmező munkát? Fabel híres bárd akar lenni, de a zord múltja sok mindent megnehezít. Kövesse az álmát, vagy végre ideje felébrednie az álmodozásából? És vajon Iudicia, a helyi kívülálló és tehetséges gyógynövényszakértő hozzá fog-e menni egy olyan férfihoz, akit nem szeret? Vajon tényleg az az egyetlen alternatíva, hogy egyedül és magányosan élje le a jövőjét?

A játék három egymásba fonódó történetet kínál összesen 2.5 órán keresztül. Fontos döntéseket kell hoznunk benne, amik jelentősen befolyásolják a befejezést. A legtöbb vizuális novellával ellentétben a Tales From Windy Meadow a narráció nagy részét animált karakter sprite-okkal helyettesíti. A játékon belüli szöveg több mint 99%-a párbeszédeket jelent.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.