Stories Untold

6.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. február 27. (4 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Puzzle, Szöveges kalandjáték, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: No Code Ltd

Kiadó: Devolver Digital

Platform: PC

Leírás:

A játékot maguk a készítők is egy "kísérleti, experimentációs" kalandjátéknak nevezik, ami point and click és szöveges irányítást kever, miközben narratív módon próbálja előadni a cselekményt. A történet négy összefüggő cselekményszálból tevődik össze, amik a játék végére érve összekapcsolódnak. A program hangulatán nagyon érezni a 80-as évek világát, ezért erős nosztalgiafaktorral is rendelkezik. Bár szöveges kalandjáték, a készítőknek mégis sikerült nyomasztó és néhol ijesztő hangulatot teremteniük.

A játék meglepő módon hatalmas kritikai sikernek örvendett és rengeteg díjat bezsebelt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 77

6.5/10 - Elbaltázott cselekmény
2017. november. 5.
Amilyen szépen és jól indult a sztori, olyan banálisan és kiszámíthatón tudott véget érni. Összecsapottnak érzem és a játék rövidsége miatt 10 eurós árat sokallom érte. Kísérleti kalandjátékként ott van a szeren, mert tényleg érdekesen kombinálja a különböző játékmódokat. A hangulatot is nagyon jól meg tudta teremteni, de ez még kevés ahhoz, hogy nagyszerű játéknak nevezzük.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Stories Untold
Teszt
3 éve 11 hónapja (2017. november 5.)

Stories Untold

Vajon lehet-e még manapság létjogosultsága egy szöveges kalandjátéknak? Hogyan juthat egyáltalán valakinek eszébe a 2010-es évek vége felé pénzt ölni egy ilyen...

Stories Untold
Végigjátszás
3 éve 11 hónapja (2017. november 9.)

Stories Untold

A játékot maguk a készítők is egy "kísérleti, experimentációs" kalandjátéknak nevezik, ami point and click és szöveges irányítást kever, miközben narratív módon...