Starfield

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. szeptember 6. (9 hónapja 1 hete)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Felfedezős, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Starfield 25 év után az első új univerzum a Bethesda Game Studiostól, a The Elder Scrolls V: Skyrim és a Fallout 4 díjnyertes alkotóitól. Ebben a csillagok között játszódó új generációs szerepjátékban bármilyen karaktert létrehozhatsz, és páratlan szabadsággal fedezheted fel az emberiség legnagyobb rejtélyének megválaszolására irányuló epikus utazást.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.