South Park: The Stick of Truth

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. március 15. (10 éve 2 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A 2014-es Stick of Truth talán az egyik legjobb és leghangulatosabb South Park-játék, teljes mértékben felér a sorozathoz.

A kaland középpontjában a városba nemrég költözött, örök néma New Kid áll, aki hamar összebarátkozik az éppen magukat egy fantasy-világba képzelő Buttersszel, Kenny Hercegnővel és a csapatvezető Cartmannal. A gyorsan összekovácsolódott új csapat együtt indul megkeresni az Igazság Pálcáját, a későbbiekben pedig egy kormány-összeesküvést is le kell leplezniük.

A játék fejlesztése 2009-ben kezdődött, amikor a sorozat két atyja,  Trey Parker és Matt Stone felkereste a nyugati szerepjáték-fejlesztés veteránjait, az  Obsidian Entertainmentet, hogy szeretnének egy South Parkba oltott Skyrim paródiát készíteni. Parkerék most először ragaszkodtak ahhoz, hogy teljes mértékben felügyeljék egy SP-játék készítését, ami miatt a program az utolsó pixelég magán hordozza mind kinézetében, mind humorában a South Park-érzést.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.