Skábma: Snowfall

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. április 22. (2 éve 4 hete)

Műfaj: Fantasy, Dráma

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Red Stage Entertainment

Kiadó: PID Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Skábma – Snowfall az őslakos Sámi történetek és kultúra eddig soha nem látott bemutatására törekszik. A külső-nézetes, fejtörőkkel és némi akcióval összekombinált játékban egy fiatal Sámi fiút irányítunk (név szerint Áilut), akinek az átlagos, rénszarvaspásztoros napjai hirtelen egy óriási kalandba torkollanak. Az egészről a közeli kátrányégető gödörben történt baleset tehet. Egy furcsa betegség kezd terjedni a környéken, amely a földtől kezdve az embereken és az állatokon át mindent megfertőz. Áilut feladata természetesen a betegség megismerése és megállítása lesz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.