Sherlock Holmes Versus Arsene Lupin (Nemesis)

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. április 14. (16 éve 1 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Frogwares

Kiadó: Focus Entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Sherlock Holmes ezúttal a híres-neves Arsene Lupin után nyomoz. Az eredeti kiadás hagyományos point and click volt, de 2010-ben kiadtak egy Remastered változatot, amelyben már a 3D belső-nézet is elérhető volt.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Értékelések

Walentin

Összes értékelése: 4

7/10 - Vegyesek az érzelmeim a játékkal kapcsolatban
2023. július. 3.
Szóval nagyon vegyesek az érzelmeim a játékkal kapcsolatban. A „Sherlock Holmes vs. Arséne Lupin”-nak számtalan erénye van, de túl sok sebből vérzik ahhoz, hogy igazán kimagasló legyen. A pályák megvalósítása és a hamisítatlan Holmes-i miliő kiváló, de a kevés helyszín és a kissé érdektelen storytól eléggé repetitív lesz a játékmenet. Ha rangsort kellene állítanom a „Secret of the Silver Earring”, „The Awakened” és az „Arséne Lupin” között, akkor sajnos az „Arséne Lupin” lenne a legrosszabb. Mindazonáltal rajongóknak megér egy próbát, de szerintem a Frogwares csapata tehetségesebb annál, mint amit most felmutattak. Reméljük legközelebb jobban igyekeznek.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sherlock Holmes versus Arsene Lupin
Teszt
14 éve 2 hete (2010. május 12.)

Sherlock Holmes versus Arsene Lupin

Bizton állítható, hogy Sherlock Holmes figurája örök érvényű. Sir Arthur Conan Doyle zseniális nyomozója, mióta 1887-ben először bukkant fel „A bíborvörös dolgo...