Sea Legends

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. május 31. (27 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt, 3D

Nézet: 2D külső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Mir Dialogue

Kiadó: Ocean of America, Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

1667-ben veszélyes idők járnak a tengereken... na meg kalózok. Miután egy bizottság tagjaként kihajózol Barbados vizeire, még nem is sejted, hogy milyen hatalmak dolgoznak a háttérben azon, hogy veszélybe sodorják mindazt, ami számodra kedves az életben. Egy önfejű nagybácsi, árulás, gyilkosság és egy arany fülbevaló - ezek mindegyikének megvan a maga szerepe a kalóztámadások és a nemzetközi konfliktusok által kiélezett eseményeken belül.

A játék szépen keveri az RPG, stratégia és kaland elemeket, amikből annak idjeén egy nagyon egyedi végeredmény született.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.