Samorost

8.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2003. május 15. (21 éve 5 napja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Amanita Design

Kiadó: Amanita Design

Platform: Windows/DOS, Mac OS, iOS, Android

Leírás:

A Samorost egy point-and-click kalandjáték, melyben a játékos közvetve egy kis gnómot irányít, aki egy olyan világba utazik, amely épp az ő saját világával készül összeütközni.

Eredetileg 2003-ban jelent meg Adobe Flash játékként, és egészen 2006-ig az akkor még működő Telltale weblapjáról lehetett megvásárolni. 2021-ben HD köntöst kapott, és újra megjelent Steamre és mobileszközökre. A Samorost a magas felbontás mellett felújított hangokkal, továbbfejlesztett grafikával és Floex új zenéjével büszkélkedhet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Samorost 3 Samorost 2

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

8.5/10 - Az első
2021. június. 4.

Az Amanita Design első játéka. Aki ismeri őket, nem kell bemutatni, aki meg nem, az ismerje meg :-) Egyedi stílus, aranyos karakterek és történetek, fejtörők.

Az első rész kifejezetten rövid, (kb. negyed óra alatt végigvihető) gyakorlatilag még szárnypróbálgatás. Ismerkedésnek kiváló.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ingyenessé vált a Samorost első része
Hír
2 éve 11 hónapja (2021. május 21.)

Ingyenessé vált a Samorost első része

A cseh Amanita Design stúdió a minap nagyon kellemesen meglepett minket. A Machinarium, a Botanicula, a Chuchel, a Pilgrims és a Creaks alkotói visszatértek a S...