Roadwarden

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. szeptember 12. (1 éve 9 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Szöveges, Vizuális novella

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Roadwarden egy szövegalapú RPG, amely a kalandjátékok, a szerepjátékok és a vizuális novellák egyes elemeit gyúrja egybe. A játékot egy független csapat, a Moral Anxiety Studio fejlesztette, és az Assemble Entertainment adta ki.

A Roadwarden egy fantasztikus univerzumba kalauzol el bennünket. A játékban egy olyan erdőjáró csoport egyik tagját irányítjuk, akik a világ legvadabb sarkaiba is elmennek, csak hogy üzeneteket kézbesítsenek, vagy megtisztítsák az utakat a fenevadaktól. Egy nap felbérel minket egy kereskedőcéh, amely egy titokzatos félszigetre küld bennünket. Feladatunk, hogy felderítsük a régiót, és olyan információkat szerezzünk, amelyek segítségével a kereskedők kiterjeszthetik befolyási körüket. Munkánk célját, ha már elindultunk, magunk választhatjuk meg, és nem mindegy, hogy a gazdagság vagy például a nagy hírnév lesz-e az.

Miközben bejárjuk a hatalmas világot, és megismerjük lakóit, a cselekményt előrevivő feladatok mellett számos mellékküldetés vár ránk. Érdemes észben tartani, hogy az óra folyamatosan ketyeg, és a küldetések nem várnak a végtelenségig. Emellett a játékban rejtvények és túlélőelemek is helyet kaptak. Ahogy haladunk előre, úgy fejlesztjük karakterünket az általunk választott irányba, mind a foglalkozását (egy erdőjáró lehet harcos, mágus vagy tudós), mind a személyiségét tekintve (az NPC-kkel való megfelelő interakció révén a karaktert barátságosnak, viccesnek, érzékenynek, távolságtartónak vagy félelmetesnek éreztethetjük).

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Windy Meadow - A Roadwarden Tale

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.