Return of the Obra Dinn

10
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. október 18. (3 éve 5 napja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Lucas Pope

Kiadó: Lucas Pope

Platform: Mac OS, PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Leírás:

1802-ben az Obra Dinn kereskedelmi hajó Londonból Kelet-Indiába indult több mint 200 tonna kereskedelmi áruval. Azonban hat hónappal később még mindig nem érte el a találkozási pontot a A Jóreménység fokánál, és az a hír járta, hogy a tengerbe veszett.

1807. október 14-ének kora reggelén, az Obra Dinn a Falmouth-i kikötőbe sodródott sérült vitorlákkal, és a legénysége nélkül. A Kelet-indiai Társaság londoni irodájának biztosítási nyomozójaként azonnal Falmouth-ba kell utaznod, hogy felmérd a károkat és kiderítsd, mi történt az Obra Dinn utolsó útján.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 32

10/10 - Kihagyhatatlan remekmű
2021. március. 9.

Lucas Pope alkotása vitán felül egy mestermű, teljesen egyedi darabja a palettának, kikezdhetetlenül finomrahangolt megoldásokkal. NE HAGYJÁTOK KI!

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Return of the Obra Dinn
Teszt
7 hónapja 2 hete (2021. március 9.)

Return of the Obra Dinn

A Paper's Please után Lucas Pope ismét egyedül vitte véghez a tervét, és ismét nagyon jól tette, hiába tartott sokáig. Az egyszerű alapokra építkező játék ugyan...