Quintus and the Absent Truth

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 21. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Wreck Tangle Games

Kiadó: Wreck Tangle Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy négyrészes történet, amelyben egy Alan Shaw nevű fickó bőrébe bújva játszunk. Alan lánya, Lydia eltűnt, ezért az utóbbi időben semmi másért, csakis a lánya megtalálásáért küzd. Ahhoz, hogy megtalálja őt, legközelebbi barátja, Quintus, egy intelligens kisegér segítségére van szüksége.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.