Powers in the Basement

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. december 12. (1 hét 5 nap múlva)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Powers in the Basement az Illiterate Code Games első játéka. Az alkotás egy 5-6 órás, hagyományos point-and-click kalandjáték, amely szándékosan a 80-as és 90-es évek nagy klasszikusaira emlékeztet.
A szellemes, olykor szürreális, tiszta humorral megáldott, gyerekeknek is alkalmas játék, egy pszeudo-fantasy világban játszódik, ahol a középkori mesét anakronizmusok, modern elemek és a kocka popkultúrára való abszurd utalások tarkítják.

Történet
Will Phail egy tizenöt éves suhanc, és mint oly sok másik hasonló éves társa, ő is tud lusta, elkényeztetett és flegma is lenni. De benne meg van az a dolog, ami a többiekből hiányzik: a haszontalanság!
Will ebben a rövid kalandban a kedvenc pólóját keresi, hogy végre leléphessen otthonról, és együtt lóghasson a barátaival, akik megpróbálják megvédeni az amúgy is megromlott hírnevét.
Kerüld el a lusta nagyszülőket, a pajkos patkányokat és a húsevő növényeket, és találj bátorságot, hogy leereszkedj a félelmetes pincébe, ahol érthetetlen erők leselkednek rád, és arra várnak, hogy valaki felébressze őket!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.