Over the Alps

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. március 31. (4 éve 1 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Vizuális novella, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Stave Studios

Kiadó: Stave Studios

Platform: iOS, Mac OS, Windows/DOS, Switch

Leírás:

Egy láthatatlan tintával írt, kötegnyi képeslap, titkos történelmi eseményeket tár elénk... Utazz vissza az időben, rejtőzz el, kerüld el a rendőrséget, és száguldj keresztül az 1939-es Svájcon, ebben a hitchcocki, második világháborús kém-thrillerben.

A játék leginkább egy vizuális novellára hasonlít és rengeteg szövegen kell keresztül rágnunk magunkat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.