Mysterious Journey II: Chameleon (Schizm II)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2003. november 24. (20 éve 5 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Detalion

Kiadó: The Adventure Company

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék története egy elhagyatott űrállomáson kezdődik. Sen Geder – a főszereplőnk – egy kriogén sztázis-kapszulában ébred, és egy Tensa nevű titokzatos férfi előre rögzített holo-üzenete fogadja őt, amely alapján megtudja, hogy több mint 200 évet töltött hibernációban. Tensa elmagyarázza, hogy nincs menekvés az állomásról, mivel minden nem létfontosságú gépezet megsemmisült, minden ajtó és válaszfal le lett zárva, és az állomás 16 napon belül le fog zuhanni a pályájáról. A hologramkészüléket véletlenül felrobbantja egy Talen nevű érző gép. Innentől kezdve Talen segít Sennek egy siklóval lerepülni a bolygóra, ahol a lent élő emberek két törzset alkotnak: A technológiai Transait és a természetszerető Ansalát. Ezt követően Sennek számtalan bonyolult rejtvényt kell megoldania, hogy kiderítse az igazságot, és megtudja, mi történt valójában a Saarpedonon.

A játék érdekessége, hogy teljesen 3D-s motort használ, mégpedig az akkori egy legjobbnak tartott Jupiter Engine-t, amely olyan legendás játékok alapját képezte, mint a No One Lives Forever 2, vagy a Medal of Honor: Pacific Assault.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.