Myst (2020)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 26. (10 hónapja 1 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Mozgás kontroller, Virtuális valóság

Fejlesztő: Cyan Worlds

Kiadó: Cyan Worlds

Platform: PC, Oculus

Leírás:

A legendás Myst első részének modern, újragondolt változata, immáron Unreal 4-es motorban és leginkább VR eszközökre optimalizálva.

A játék főhőseként a Myst nevű könyv akad a kezedbe, és annyira megbabonáz a tartalma, hogy hamar kiolvasod. Az utolsó lap azonban üres, és mielőtt felocsúdnál, máris a Myst szigetén találod magad, és nem tudsz mit tenni, mint felfedezni azt. A Cyan Interactive belső nézetes puzzle-kalandjátéka a '90-es évek egyik legnagyszerűbb alkotása, amely a 2000-es évek elejéig (pontosabban a The Sims megjelenéséig) a legeladottabb PC-s játék volt. Egy egész korszakot meghatározó, a zsáner egyik legfontosabb alkotása a Myst sorozat első része.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Jön a Myst sorozat első részének újragondolt változata
Hír
1 éve 9 hónapja (2020. szeptember 17.)

Jön a Myst sorozat első részének újragondolt változata

Az elcsepegtetett infókból sejteni lehetett, hogy a Cyan Worlds stúdió a Firmament játékon kívül dolgozik egy másik projekten is, de valószínűleg csak keve...

Ráncfelvarrást kap a Myst
Hír
10 hónapja 2 hete (2021. augusztus 17.)

Ráncfelvarrást kap a Myst

Az eredeti kalandjáték 1 év híján 30 éve jelent meg. A '90-es évek legeladottabb játéka volt egészen a Sims megjelenéséig, szóval mondhatjuk, hogy mély nyomot h...